Varför EcoSTHLM? Såhär enkelt är det. Personligen så får jag ont i huvudet av att gå in på Br leksaker eller Lekia och jag gick eller går av det skälet aldrig dit med min dotter som idag är 10 år. Det måste ju finnas ett annat alternativ till all denna plast som både luktar och smakar illa. Massproduktion, hysteri och barn och vuxna som far illa under tillverkningen av dessa leksaker är ingenting jag vill stå bakom. Tvärtom så vill jag bidra med schysst tillverkade produkter som gynnar både barn, vuxna och miljön. Det gör mig glad och det är ett av mina sätt att bidra till en bättre värld. Jag har själv ett ursprung från Colombia men trots att jag är svensk så har jag alltid känt mig som en världsmedborgare och har ett genuint intresse av att gynna inte bara våra barn utan alla världens barn. Därför har jag även ett starkt intresse för Fair Trade producerade produkter, därav EcoSTHLM.

Idag driver jag butiken tillsammans med min livspartner som jag träffade under resans gång som stöttat mig och trott på mig och hela idén till 100% och vi tillsammans med er utvecklar butiken och konceptet hela tiden och eftersom solen alltid skiner hos oss så växer och blomstrar alltid nya idéer fram. Det gillar vi!

Godmorgon vad har du gjort för spännande i helgen? Vi har planterat 100 träd genom Smart klimat. Kul va😆 Genom videon kan ni få er en titt in i vår nya mysiga gröna oas på Katarina Bangata på Södermalm🌳🌳🌳🌳🌳🌳@smartklimat #södersgrönaoas #ecosthlm

Geplaatst door EcoSTHLM op Zondag 11 november 2018

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed